Předváděcí akce - živé vaření v konvektomatu Retigo
Chcete se dozvědět, jaké jsou výhody vaření v konvektomatu nebo jak konvektomat správně ovládat?
Využijte jednu z našich předváděcích akcí s různým zaměřením.
Předváděcí akce vede zkušený tým Retigo šéfkuchařů.
Každá akce je zaměřená na určitou oblast:
- velkokapacitní vaření ve školních jídelnách a sociálních službách
- HORECA - hotely, restaurace, kavárny, bistra
- pečení a cukrářské výrobky
Na akcích se dozvíte vše o ovládání a údržbě konvektomatu, jaké jsou úspory při vaření v konvektomatu a spoustu dalších užitečných informací
(pečení, noční vaření, zápis do HACCP, uzení, grilování, Sous-Vide)
Součástí je ochutnávka všech připravených pokrmů :-)
Jaké jsou výhody vaření v konvektomatu?
28 / 11 / 2023Při vaření v konvektomatu lze kombinovat teplotu a vlhkost, vařit bez tuku, péct velké kusy masa najednou (například krůtu v celku), vařit více pokrmů najednou, ohřívat jídlo a zároveň uspořit spoustu místa v kuchyni.
Pro udržení vaší myčky v dobrém stavu a zajištění efektivního a dlouhodobého provozu je důležité dodržovat několik zásad strojního mytí nádobí.
Zveme Vás
na předváděcí
akce