Jak udržet vaši myčku fit?

Pro udržení vaší myčky v dobrém stavu a zajištění efektivního a dlouhodobého provozu je důležité dodržovat několik zásad strojního mytí nádobí.

Jak udržet vaši myčku fit?

Zde jsou některé důležité zásady strojního mytí:

Používejte změkčovač, nebo filtr vodního kamene, před ukončení provozu odmontovat ramena a vyčistit od zbytků jídla eventuelně střepů, opláchnout síta, myčku nechat otevřenou.

Používejte správný druh mycího prostředku: Používejte mycí prostředek, který je určený pro myčky nádobí. Nedoporučuje se používat mýdlo na nádobí určené pro mytí ručně, protože může vytvořit příliš mnoho pěny a způsobit problémy.

Neplňte myčku nadměrně: Nedoporučuje se plnit myčku nádobím nadměrně, protože to může omezit průtok vody a snížit účinnost mytí. Dodržujte pokyny výrobce ohledně maximálního naplnění.

Pravidelně provádějte údržbu: Pravidelně čistěte těsnění dvířek, trysky a vnitřek myčky. Můžete také provádět pravidelný 14ti denní cyklus mytí s prázdnou myčkou a čisticím prostředkem určeným pro myčky.

Dodržováním těchto zásad můžete udržet vaši myčku nádobí v dobrém stavu a zajistit, aby vaše nádobí bylo důkladně a efektivně umyté při každém cyklu mytí.

Předváděcí akce - živé vaření v konvektomatu Retigo

Předváděcí akce - živé vaření v konvektomatu Retigo

19 / 4 / 2024

Chcete se dozvědět, jaké jsou výhody vaření v konvektomatu nebo jak konvektomat správně ovládat? Využijte jednu z našich předváděcích akcí s různým zaměřením.

PF 2024

PF 2024

22 / 12 / 2023

Jaké jsou výhody vaření v konvektomatu?

Jaké jsou výhody vaření v konvektomatu?

28 / 11 / 2023

Při vaření v konvektomatu lze kombinovat teplotu a vlhkost, vařit bez tuku, péct velké kusy masa najednou (například krůtu v celku), vařit více pokrmů najednou, ohřívat jídlo a zároveň uspořit spoustu místa v kuchyni.

Zveme Vás na předváděcí akce

Zveme Vás
na předváděcí
akce


Nahoru