Jaké jsou výhody vaření v konvektomatu?

Při vaření v konvektomatu lze kombinovat teplotu a vlhkost, vařit bez tuku, péct velké kusy masa najednou (například krůtu v celku), vařit více pokrmů najednou, ohřívat jídlo a zároveň uspořit spoustu místa v kuchyni.

Jaké jsou výhody vaření v konvektomatu?

Rychlý náběh teploty, malé ztráty tepla, regulace proudění vzduchu ve varné komoře a tím větší výměna tepla mezi potravinou a prostředím umožňují uspořit až 50 % nákladů na energii.

Celkově je vaření v konvektomatu vhodnou volbou pro ty, kteří hledají rychlejší, efektivnější a konzistentnější způsob přípravy jídel. Je vhodný jak pro domácí kuchyně, tak i pro komerční provozovatele, jako jsou restaurace a pekárny.

Předváděcí akce - živé vaření v konvektomatu Retigo

Předváděcí akce - živé vaření v konvektomatu Retigo

19 / 4 / 2024

Chcete se dozvědět, jaké jsou výhody vaření v konvektomatu nebo jak konvektomat správně ovládat? Využijte jednu z našich předváděcích akcí s různým zaměřením.

PF 2024

PF 2024

22 / 12 / 2023

Jak udržet vaši myčku fit?

Jak udržet vaši myčku fit?

28 / 11 / 2023

Pro udržení vaší myčky v dobrém stavu a zajištění efektivního a dlouhodobého provozu je důležité dodržovat několik zásad strojního mytí nádobí.

Zveme Vás na předváděcí akce

Zveme Vás
na předváděcí
akce


Nahoru